Informujemy, że w dniach 16-19 oraz 23-26 czerwca nasza hurtownia będzie nieczynna. Zamówienia złożone w tym czasie będą realizowane od poniedziałku.

Zapisz na liście zakupowej
Stwórz nową listę zakupową

Dodaj produkty podając kody

Dodaj plik CSV
Wpisz kody produktów, które chcesz zbiorczo dodać do koszyka (po przecinku, ze spacją lub od nowej linijki). Powtórzenie wielokrotnie kodu, doda ten towar tyle razy ile razy występuje.
Olej rokitnikowy BIO 30 ml
Producent: Mohani Kod towaru: MOH-012 EAN: 5902802720184

Olej rokitnikowy BIO 30 ml

Sugerowana cena detaliczna21,90 zł brutto

Olej z owoców rokitnika, tloczony na zimo. Posiada silne właściwości regenerujące skórę i wzmacniające ściany naczyń krwionośnych. Polecany dla każdego typu skóry. Doskonały dla posiadaczek cery suchej, dojrzałej i naczynkowej. Ze względu na działanie przeciwzmarszczkowe i kojące szczególnie dobrze sprawdzi się na skórach zwiotczałych, potrzebujących regeneracji, odżywienia.

Olej rokitnikowy to bogactwo beta-karotenu, któremu zawdzięcza swoją intensywnie pomarańczową barwę. Olej należy stosować w połączeniu z innym olejem bazowym (np. z awokado, ze słodkich migdałów). Doskonale sprawdza się jako środek po opalaniu, który ukoi skórę i nada jej złocistą barwę. Olej z rokitnika posiada właściwości zmniejszające widoczność blizn, dlatego można go stosować np. na rozstępy.

Olej rokitnikowy Mohani jest niezastąpionym kosmetykiem w walce o zdrowe, lśniące włosy. Już po kilkukrotnym zastosowaniu oleju włosy są bardziej miękkie, lśniące i gładkie. Matowość zostaje zredukowana, a włosy stają się bardziej elastyczne i odporne na uszkodzenia.

Komu polecany jest olej rokitnikowy Mohani?

  • posiadaczom skóry suchej, dojrzałej, ze skłonnością do wiotczenia
  • posiadaczom skóry naczynkowej, zaczerwienionej
  • osobom, których włosy są matowe i pozbawione blasku
  • osobom, które długo przebywały na słońcu i ich skóry potrzebują regeneracji i ukojenia
  • osobom, które chcą zmniejszyć widoczność blizn i rozstępów

Produkt BIO, 100% naturalny. Odpowiedni do stosowania przez wegan.

Objętość netto: 30 ml

STOSOWANIE:
Olej posiada pomarańczowo-czerwony kolor, dlatego przed użyciem na twarz, ciało lub włosy zaleca się rozcieńczyć go innym olejem bazowym (stężenie do 5%). Szybko się wchłania. W formie nierozcieńczonej - do użytku punktowego na zmiany skórne.

SKŁAD:
100% olej BIO tłoczony na zimno z owoców rokitnika zwyczajnego (nierafinowany).

Potrzebujesz pomocy? Masz pytania?Zadaj pytanie a my odpowiemy niezwłocznie, najciekawsze pytania i odpowiedzi publikując dla innych.
Zapytaj o produkt
Jeżeli powyższy opis jest dla Ciebie niewystarczający, prześlij nam swoje pytanie odnośnie tego produktu. Postaramy się odpowiedzieć tak szybko jak tylko będzie to możliwe. Dane są przetwarzane zgodnie z polityką prywatności. Przesyłając je, akceptujesz jej postanowienia.

Dbamy o Twoją prywatność

Sklep korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zamknij
pixel